Edit Content
TÖRTÉNETÜNK

Történetünk

Szenzoros technológiára alapuló szolgáltatás

Weibel Balázs vagyok az ötletgazda, cégalapító. Gyerekkoromban sok időt töltöttem nagyszüleim háztáji gazdaságában. Láttam mennyi energiát és feleslegesnek tűnő időt töltenek a növekedést, termést nem befolyásoló feladatokkal, nyilván csak később, felnőttkoromban értettem meg, hogy ezek az “ellenőrzések” szükségesek voltak és ma is azok, de ma már szenzorok segítségével távolról, akár automatikusan is elvégezhetőek.

Így az a sokat idézett mondat, ami minden gazdálkodó családban szinte naponta elhangzik: „ott van a gazdaság, amit egy percre sem szabad magára hagyni” már csak félig igaz.

Azért hoztam létre ezt a vállalkozást és fejlesztettük ki a telepfelügyelet.hu rendszert, hogy egy gazdának is lehessen szabadideje és abban azt tehesse, amit csak szeretne!

A vállalkozáshoz kezdettől nagyszerű szakemberek és igazi csapatjátékosok csatlakoztak. Velük együtt egy elérhető megoldásra összpontosító fejlesztést kezdtünk, először az agrárium, és különösen is az intenzív állattartás területén. Olyan, szenzoros technológiára alapuló szolgáltatás létrehozása volt a célunk, amely valóban kiszolgálja célcsoportunk igényeit és nem pusztán jó marketingre építve próbálja őket egy nekünk kényelmes irányba csábítani.

Kezdettől fogva az ügyfélkozpontúság és a hatékony megoldáskeresés mozgat bennünket. Ügyfeleinkkel együttműködve, az ő igényeik alapján alakul, fejlődik azóta is tevékenységünk és bővül az általunk kiszolgált területek, ágazatok köre. Látva, hogy szükség és igény van jól skálázható, rugalmasan alakítható megoldásunkra, az állattartók támogatása mellett elkezdtünk, jórészt ügyfeleink kérése nyomán, az élelmiszeripar és egyéb gyártó üzemek számára is szolgáltatást kínálni.

Az általunk kidolgozott és azóta is saját kézben tartott szenzoros IoT (dolgok internete) megoldásunkkal a precíziós állattartás mellett Ipar 4.0 területen is dolgozunk, gyakorlatilag bárminemű termelőüzem digitalizációs fejlesztésére tudunk megoldást kínálni. 

Hazai KKV-ként jól látjuk, tapasztaljuk és sokszor magunk is megéljük azokat a bizonytalanságokat, igényeket és korlátokat, amikkel a hozzánk hasonló, más területen tevékenykedő cégek szembesülnek. Szolgáltatásainkkal kifejezetten a KKV-k igényeinek megoldását keressük a számukra adott lehetőségek keretein belül, rugalmasan és mindig az éppen szükséges mértékben, költséghatékonyan, fenntarthatóan.

Weibel Balázs

Weibel Balázs

Alapító

Egy gazdának is lehessen szabadideje és abban azt tehesse, amit csak szeretne!

További termékei

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.