Edit Content
TECHNOLÓGIÁNK

Technológiánk

Az adatokat érzékelőkkel gyűjtjük, vagy ha már vannak telepített érzékelők, akkor azokból nyerjük ki.

Áttekintés

Különböző környezeti paraméterek, fogyasztási adatok, vagy egyéb gazdálkodással, termeléssel és ezek folyamataival összefüggő adatok gyűjtésével és feldolgozásával megalapozottabb döntések hozhatók. 

Az adatokat érzékelőkkel gyűjtjük, vagy ha már vannak telepített érzékelők, akkor azokból nyerjük ki. Az érzékelők egy, a helyszínen telepített adatgyűjtő eszközön keresztül, GSM kapcsolatot használva egy online, folyamatosan elérhető felületre juttatják az adatot, ahol az üzleti szempontok szerint előállított információkat láthatjuk. Ezt a felületet számítógépről, vagy okostelefonról érhetik el az arra jogosult felhasználók, hogy folyamatosan a legfrissebb adatokhoz, információkhoz jussanak. 

A rendszer lehetőséget nyújt előre meghatározott értékekhez riasztások beállítására, így az eltérésekről azonnal értesül az arra illetékes, akár telefonján keresztül. A gyűjtött adatok aztán összevezethetők más, akár más rendszerből származó adatokkal. Saját fejlesztésű szoftveres alkalmazásunk lehetővé teszi, hogy az adatok, információk alapján jelentések, kimutatások készüljenek, amelyek gyors áttekintést, vagy mély elemzést adnak egy-egy adat, vagy folyamat mentén.

1

Érzékelés

3

Adatátvitel

termometer 4

Adatrögzítés

A RENDSZER ELEMEI

A rendszer elemei

Érzékelők

Igény és telepítési lehetőség szerint vezetékes, vagy vezeték nélküli technológiával kapcsolódó, leggyakrabban használt érzékelőink:

Hőmérséklet

Páratartalom

Légnyomás

Ammóniagáz

Széndioxid

Levegőminőség

Nyitásérzékelők

Különböző
fogyasztásmérők

Igény és az adott feladat elvárásai szerint gyakorlatilag bármilyen környezeti, fogyasztási, működési paraméter érzékelése megoldható egyedi fejlesztésű eszközökkel. Speciális fejlesztési igények esetén megfelelő partner bevonásával tudunk megoldást szállítani. Az egyedi fejlesztési igények megvalósítására külön egyeztetés után van lehetőség.

Adatgyűjtő

Az érzékelők adatai biztonságos vezetékes, vagy vezeték nélküli technológiát használva jutnak a szintén általunk telepített adatgyűjtőbe. Az adatgyűjtő a gyűjtött primer adatokat biztonságos, titkosított GSM kapcsolaton keresztül juttatja el felhő alapú adatrögzítő és -megjelenítő rendszerünkbe. Ha valamilyen okból kifolyólag nincsen mód a gyűjtött adatok továbbítására, az adatgyűjtő képes akár néhány hétig is tárolni az adatokat, majd pedig a kapcsolat helyreállása után továbbítani azokat.

Adatátvitel

Az adatgyűjtőből az adatok, meghatározott időközönként, titkosított GSM kommunikációt használva jutnak el felhőalapú adatrögzítő és -megjelenítő rendszerünkbe.

Telepfelügyelet.hu platform

Az összegyűjtött adatok saját fejlesztésű adatfeldolgozó és -megjelenítő alkalmazásunkba érkeznek. A szoftver felhőben fut, ezáltal magasfokú biztonságot és folyamatos, bármilyen digitális eszközről való elérést tudunk lehetővé tenni ügyfeleink számára.

Az alkalmazásban történik a gyűjtött adatok feldolgozása, értelmezése és érthető információvá alakítása. Az információkat ezt követően a megismert üzleti igény alapján szűrjük, rendezzük, csoportosítjuk, mert tudjuk, hogy a kevés információnál egy rosszabb van: ha túl sok és nem rendszerezett adat ömlik a felhasználóra.

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.