Edit Content
TELEPFELÜGYELET.HU

Mit nyújt a telepfelügyelet.hu?

Tartási körülmények és a termelésbiztonság szenzoros távfelügyelete a hatékonyabb, kiegyensúlyozottabb és fenntarthatóbb gazdálkodás érdekében

Magasabb hozam, egészséges állatok

A telepfelügyelet.hu egyszerű és alacsony költségű szenzoros rendszer. Az istállók, tartásterek és különböző berendezések működésének távfelügyeletével segít elkerülni a veszteségeket, növelni a hatékonyságot és a hozamot, valamint hozzájárul az állatjóléti intézkedések fejlesztéséhez, hatékonyságának nyomon követéséhez. A telepfelügyelet.hu egyben vagyonbiztonsági feladatokat is ellát. Az állatállomány és a telep felügyeletét, irányítását az interneten keresztül a világ bármely pontjáról lehetővé teszi.

Egyszerű

A telepfelügyelet.hu értéke egyszerűségében rejlik! 

Gyors felmérés és egyeztetés után gyorsan telepítjük a rendszert, ami kiegészíthető, módosítható.

Költséghatékony

Nem adunk többet és mást, mint, amit kér.

A rendszer megvásárlása és fenntartása nem jelent nagy terhet. A beruházás megtérülése jól számítható.

Kénylemes

Az elérhető technológiák saját kényelmünkre fordításával a helyszíni ellenőrzés helyett kevesebb időt és energiát igénylő távfelügyeletet biztosít rendszerünk.

Biztonságot nyújt

Az állomány és a termelés biztonsága elsődleges szempont, ugyanakkor a tervezésnél gondoltunk a vagyonbiztonságra is, így rendszerünk erre is nyújt megoldást.

Technológia

A telepfelügyelet.hu tartalmazza a szenzorokat, a hosszú távú adattárolást és az online felhasználói felületet. Adatai biztonságban vannak, cégünk minősített adatbiztonsági rendszerrel dolgozik. Rendszerünk zárt, biztonságos adatkommunikációt használ.

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.