Edit Content
HOGYAN DOLGOZUNK?

Hogyan dolgozunk?

Folyamatosan fejlődünk, követjük a piacot és partnereink üzleti igényeit

Partnerek vagyunk az üzleti és technológiai innovációban

A napi munka alapján mi is jól tudjuk, hogy egy vállalkozásnak folyamatosan javítania, fejlesztenie kell működését, termelését, hogy fennmaradhasson. Tapasztalatainkkal és emberléptékű, elérhető technológiánkkal segítjük az Ön vállalkozását is elképzelései valóra váltásában, hatékonyságának növelésében. Segítünk, ha csak lépést akar tartani, de akkor is, ha egy nagyot lépne!

Folyamatosan fejlődünk, követjük a piacot és partnereink üzleti igényeit

KKV-ként mi is átéljük a döntések nehézségét, a naponkénti bátorságot és a feladatok megoldásában való önmagunkra-támaszkodás kényszerét. Amit csinálunk abban elkötelezettek vagyunk és mindig jókedvűek. Termékeinket, szolgáltatásainkat a piaci trendek, partnereink üzleti igénye alapján, folyamatosan fejlesztjük.

Munkamódszerünk

A telepfelügyelet.hu-nál tempósan, rövid, egymásra épülő sprintekben dolgozunk. A fő irányvonalak és célok gyors azonosítása után, egyszerűen alkalmazható megoldási javaslatot dolgozunk ki. Technológiánk felhasználásával könnyen használható és gyorsan megtérülő megoldást fejlesztünk, létesítünk.

A megvalósítás folyamata

Felmérés

Online vagy személyes igényfelmérő találkozó keretében megismerjük a megoldandó feladat részleteit, tájékozódunk az ügyfél üzleti elvárásait illetően. Saját tapasztalatainkra építve, ill. a problémáknak utánanézve törekszünk a teljes körű megértésre.

Megvalósítás

A megrendeléstől számított 4 héten belül megkezdjük és lehetőség szerint befejezzük a megrendelt megoldás kiépítését és beüzemelését.

Üzemeltetés

Az átadást követően garanciát vállalunk a működésre. Folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk az erre a célra létrehozott online ügyintéző- és hibabejelentő felületünkön keresztül, ill. szükség esetén személyes kapcsolattartással. Mi ott leszünk üzembe helyezés után is, és szükség esetén finomhangoljuk a megoldást az ügyfél igényei szerint.

koncepció

Az online vagy személyes igényfelmérő találkozó után vállaljuk, hogy 1 hét alatt elkészítjük a felmérés áttekintő dokumentálását és javaslatot teszünk az adott feladat megoldására, vagy a lehetséges fejlesztési pontokra. A javaslatot, felvetéseket egyeztetjük ügyfelünkkel és az igények, elképzelések pontosítása után kötelező érvényű ajánlatot teszünk.

Átadás

A rugalmas, egyedi ügyféligényekre szabott rendszer átadása a kiépítést és az online felület beállítását követően, oktatással zárul.

Jövőbeni fejlesztések

​Kiszámítható, partneri együttműködésben hiszünk. Az együttműködés részeként folyamatosan követjük a felmerülő új igényeket, és rugalmasan fejlesztjük, kiegészítjük a már bevezetett megoldást.

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.