Bejelentkezés

A baromfitelepek hatékony működését segíti egy okos rendszer

Megosztás:
Facebook
LinkedIn

A baromfitelepeken, keltető-, és tojástermelőüzemekben zajló folyamatok egyaránt távolról felügyelhetők, a termeléshez szükséges eszközök, gépek és berendezések működése és fogyasztása, valamint a telephelyek különböző környezeti paraméterei érzékelők alkalmazásával mind mérhetők.

A gazdálkodással, termeléssel és ezek folyamataival összefüggő adatok gyűjtésével és feldolgozásával pontosan nyomon követhetők és megérthetők a telephely energia fogyasztási adatai és az egyéb működési paraméterek. A mérés mellett az érzékelők alkalmazásával azonnal észlelhetők az esetleges műszaki, technológiai problémák, amelyeken fejleszteni, javítani szükséges, hogy a termelés hatékony és főleg költséghatékony legyen. A mérések és az így kapott pontos adatok segítik a gazdákat, hogy megalapozottabb döntéseket hozzanak.

A TELEPFELÜGYELET.HU baromfitelepeken elhelyezett mérési eszközei, azaz szenzorai lehetővé teszik, hogy saját fejlesztésű, digitális távfelügyeleti rendszerünkön keresztül folyamatosan mérjünk minden szükséges paramétert, amelyek tipikusan előfordulnak a baromfival foglalkozó telepeken, üzemekben:

  • hőmérséklet mérés
  • páratartalom mérés
  • levegőminőség mérése
  • ajtónyitás érzékelés
  • fénymérés
  • víz-, és áramfogyasztás mérés
  • áramkimaradás érzékelés
  • silómérleg felügyelete
  • tojásszámláló felügyelete
  • súlymérés

Egyik régi partnerünk így foglalta össze a TELEPFELÜGYELET.HU előnyeit:

A TELEPFELÜGYELET.HU rendszerét közel 100 istállóban telepítettük, így több mint 400.000 baromfi távfelügyeletét látja el. Méri a környezeti paramétereket (hőmérséklet, fény, pára stb.) és ellenőrzi a helyi eszközök állapotát (elektromosság, ajtónyitás, siló súlyát stb.). A rendszer segítségével központi helyről figyelhetjük a közel 100 km-re található istállókból érkező adatokat és azonnal, akár email vagy sms alapú riasztást kapunk, ha valamilyen paraméter eltér a normálistól.

Ez az intelligens rendszer alacsony bekerülési és fenntartási költségű, könnyen kezelhető telepfelügyeleti megoldás, amely már meglévő rendszerekkel is integrálható, hogy egy alkalmazásban láthassa adatait. Az adatoknak köszönhetően átláthatóvá válik a telephely vagy termelési üzem teljes működése és a pontos adatok ismerete minden esetben segít a legjobb döntések meghozatalában.

Azok a partnereink, akik már évek óta használják digitális technológiánkat, jóval hatékonyabban tudnak termelni, egyszerűbbé és költséghatékonyabbá vált működésük, átláthatóbb a minőségirányítási rendszerük és megszűntek náluk az emberi munkavégzésből adódó hibák.

Kérje egyedi ajánlatunkat saját telephelye számára!

Címkék:

Még több érdekesség

Aktuális! Élelmiszeripari támogatások – tájékoztató

Sikeresen zárult a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024!

Telepfelügyeleti innováció – Előadás a PREGA Konferencián

KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.