Nálunk régi mérőóráit is használhatja

Megosztás:
Facebook
LinkedIn
Tudta, hogy telepfelügyeleti megoldásokat nemcsak új eszközök beszerelésével és nagy összegű beruházásokkal lehet megvalósítani?

Tudta, hogy telepfelügyeleti megoldásokat nemcsak új eszközök beszerelésével és nagy összegű beruházásokkal lehet megvalósítani?

Mi, a TELEPFELÜGYELET.HU-nál elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy mindenkinek biztosítsuk a számára legmegfelelőbb megoldást, ezért akár lépésről-lépésre, kisebb költségekkel, fokozatosan is megteremtjük a digitális rendszer bevezetését minden telephelyen – akár a legkisebbeken is – és így minden gazdálkodás, vagy üzem élvezheti a távfelügyeleti megoldások előnyeit.

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunkkal bármilyen mobil eszközről, távolról is megfigyelhető a vízóra, a gázóra és az elektromos fő- és almérők állása. Így a mérőórák leolvasását, vagy a fogyasztásuk emelkedésének nyomon követését sem kell személyesen ellenőrizni, hiszen bárhonnan, biztonságosan elérhetjük az adatokat. A már meglévő régi mérőórákra is megbízhatóan telepíthető intelligens szenzoros rendszerünk, így mindenki számára elérhető a szolgáltatás.

A megtérülés ideje rövid, mivel pontos, optimális és vállalkozására szabott megoldást dolgozunk ki, amely folyamatosan költséghatékony működést biztosít.

A szolgáltatás segítségével felügyelhető az is, hogy valamelyik területen nem történik-e áramingadozás, vagy hosszabb ideig tartó áramszünet. Ha bármilyen meghibásodás történik valamelyik eszköz működésében, akkor azonnal értesítést küld erről a rendszer, így időben közbe lehet avatkozni és megelőzhető, hogy káresemény történjen.

A távfelügyeleti rendszer segítségével nemcsak mérőóráit követheti nyomon, hanem többek között az állattartó telepeken üzemeltett hígtrágya kezeléséhez használt berendezések, a takarmánykeverő gépek, illetve a termeléshez használt egyéb eszközök is megfigyelhetők, működésükről informatív és fontos adatokat kaphat és ezzel nagy segítségére lehetnek a döntéshozatalban, amellyel komoly költségeket lehet megtakarítani.

Ha szeretne bővebb információt kapni szolgáltatásunkról, keressen minket bizalommal, hogy ott segítsünk, ahol szükséges!

Még több érdekesség

Szarvasmarhatelep szenzorálása a gyakorlatban, tejhozam növelési és üzembiztonsági céllal

18 000 csirke pusztult el egy telephelyen

A baromfitelepek hatékony működését segíti egy okos rendszer

A telepfelügyelet előnyei

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.