Bejelentkezés

Sikeres ISO felülvizsgálat

Megosztás:
Facebook
LinkedIn

Június elején megtartotta éves felügyeleti auditját a MARTON Szakértő Iroda Kft. amely sikeresen zárult. A CUBILOG Kft. továbbra is az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány követelményeinek és feltételeinek megfelelően működik a szenzoralapú szolgáltatások fejlesztése és üzemeltetése érvényességi területen.

Mi is az az ISO 27001?

Az ISO 27001 vagy ISO/IEC 27001 egy információbiztonsági szabvány, amelyet a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) és a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) együttesen tesz közzé. A szabvány legutóbbi verziója 2018-ban jelent meg.[1] Az ISO 27001 szabvány egy adott szervezeten belüli információbiztonsági rendszer létrehozására, megvalósítására, karbantartására és folyamatos javítására vonatkozóan határoz meg követelményeket.

A szabványalkotók az ISO/IEC 27001 szabvánnyal egy olyan követelményhalmazt kívántak megfogalmazni a szervezetek számára, mely szervezeti mérettől függetlenül alkalmazható annak érdekében, hogy információbiztonsági irányítási rendszert (IBIR) alakítsanak ki, vezessenek be, tartsanak fenn illetve fejlesszék információbiztonsági tevékenységüket.

 

 

Még több érdekesség

Aktuális! Élelmiszeripari támogatások – tájékoztató

Sikeresen zárult a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024!

Telepfelügyeleti innováció – Előadás a PREGA Konferencián

KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.