Bejelentkezés

Előny a gazdánál! döntsön okosan!

Megosztás:
Facebook
LinkedIn

Minden gazdaságban, minden termelési folyamatban és a különböző beruházások esetében is nagyon fontos, hogy mindig a legjobb döntést hozzuk meg. A jó döntések meghozatalához elengedhetetlenek az adatok. A megalapozott döntéseknek mindig objektív adatokon és információkon kell alapulniuk.

A TELEPFELÜGYELET.HU megoldásai az objektív döntésekhez szükséges adatok előállításában segítenek. Az adatoknak információvá alakuláson kell átmenniük ahhoz, hogy hasznosak legyenek. Ehhez részben a gyűjtött és egyéb forrásból rendelkezésre álló adatok rendezése vezet, másrészt az adott termelésre vonatkozó sajátosságok szerinti strukturált és összekötött adatok.

Manapság az állattartó telepeken már nagyon sokféle adat létezik és áll elő, részben automatikusan és digitálisan, részben manuálisan és írásos formában. A digitálisan előálló adatoknak önmagukban is óriási értéke van és a már digitálisan létező adatok összekapcsolásával addig soha nem látott összefüggések válnak láthatóvá.

A különböző logikák alapján előálló adatok, információk szakszerű összevezetése mélyíti a megértést és megalapozottabb döntéseket eredményez.

Az adatok ott vannak Önnél is, pl. az Ön által használt farmmenedzsment rendszerekben, a különböző gépekben és berendezésekben, a vállalatirányítási rendszerben és a kézzel létrehozott külső forrásban is. Mi abban segítünk, hogy ezeket az adatokat mind hasznos információvá tegyük és az Ön számára is láthatóvá, érthetővé váljanak. Segítünk megérteni és elemezni az adatokat, mindezt garantáltan maximális adatbiztonság mellett.

Az adatintegrációval időt és energiát takaríthat meg az objektívabb megértésben, valamint gazdasága számára komoly költségeket spórolhat meg, amellyel folyamatosan csökkentheti működési költségeit!

Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez, akik már évek óta a mi rendszerünket használva gazdaságukban megteremtették a fenntartható és költséghatékony működést!

Keressen minket bizalommal!

Még több érdekesség

Telepfelügyeleti innováció – Előadás a PREGA Konferencián

KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024

Megjelent Prega előadásunk bevezető videója

Szarvasmarhatelep szenzorálása a gyakorlatban, tejhozam növelési és üzembiztonsági céllal

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.