Kezdje az évet megtakarítással!

Megosztás:
Facebook
LinkedIn
Minden állattartó telep rendelkezik gépekkel, még a legkisebb telepeken is jellemzően a nap nagy részében folyamatosan bekapcsolva működnek a különböző berendezések, ezért kikerülhetetlen, hogy áramot fogyasszanak.

Minden állattartó telep rendelkezik gépekkel, még a legkisebb telepeken is jellemzően a nap nagy részében folyamatosan bekapcsolva működnek a különböző berendezések, ezért kikerülhetetlen, hogy áramot fogyasszanak. Sokan nem is gondolják, de ezekből a gépekből rengeteg hasznos adatot és információt nyerhetnek ki. Ezek ismerete pedig komoly megtakarításokat eredményezhet minden vállalkozásnak, telephelynek és termelőüzemnek.

Az energiatakarékos működés fontos tényező lett minden gazdálkodónak, nemcsak a nehéz gazdasági helyzet miatt, hanem a piac részéről is egyre inkább elvárás a környezettudatos és fenntartható gazdaságok megteremtése.

Az állandó készenlétben lévő gépek és berendezések, valamint a megemelkedett közüzemi költségek mellett nehéz elképzelni, hogyan is lehet a gyakorlatban azt kivitelezni, hogy a folyamatos működés mellett mégis alacsonyabb közüzemi számlákat produkáljanak.

Az energiatakarékos működést valójában pontos adatok alapján lehet megvalósítani. Erre szolgál a TELEPFELÜGYELET.HU rendszere, amely segítségével az árammal működő berendezések fogyasztása pontosan mérhető. A telephely gépeinek tevékenységéről összegyűjtött adatok részletesen megmutatják, hogy melyik berendezés mennyit működött egy adott időszakban és azt is, hogy pontosan mennyi volt a fogyasztása. Az így kapott eredmények alapján világosan kimutatható, hogy milyen folyamatokat vagy tevékenységeket szükséges fejleszteni, átszervezni, vagy újra tervezni az adott telephelyen.

A valós idejű adatoknak köszönhetően könnyen kézben tartható a telephely fogyasztása és az ott működő gépek biztonságos és gazdaságos működése, valamint a termelés egész folyamata.

Alakítsa át velünk telephelye működését és tegye energiatakarékossá gazdaságát!

Címkék: ,

Még több érdekesség

Szarvasmarhatelep szenzorálása a gyakorlatban, tejhozam növelési és üzembiztonsági céllal

18 000 csirke pusztult el egy telephelyen

A baromfitelepek hatékony működését segíti egy okos rendszer

A telepfelügyelet előnyei

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.