A telepfelügyelet előnyei

Megosztás:
Facebook
LinkedIn
Megkérdeztük partnereinket, hogy szerintük milyen előnyökkel jár a TELEPFELÜGYELET.HU használata, miben segítettük eddig munkájukat.

Megkérdeztük partnereinket, hogy szerintük milyen előnyökkel jár a TELEPFELÜGYELET.HU használata, miben segítettük eddig munkájukat:

„Nem szükséges személyesen jelen lennem a telepen és munkaerőt sem kell biztosítanom minden esetben, ugyanis a helyszínen elvégzendő feladatok egy részét távolról is meg tudom csinálni, hála a TELEPFELÜGYELET.HU rendszerének.”

„Ez a rendszer mindent megfigyel, ami a különböző telephelyeinken működik, az állatokat és a gépeket, berendezéseket egyaránt. Folyamatosan adatokat gyűjt és információt szolgáltat a részemre, ami nagy segítség, mert a sok egyéb munka és feladat mellett nem lenne időm mindezeket folyamatosan nyomon követnem. Ezenkívül a legnagyobb előnye az, hogy az adatok pontos ismerete mellett mindig a legjobb döntéseket tudom meghozni. ”

„Volt már olyan probléma, hogy leállt az egyik takarmánykeverő gép és olyan is, hogy hirtelen túl meleg lett az istállóban a hőmérséklet. Éppen nem voltam ott a helyszínen, de azonnal riasztást kaptam a TELEPFELÜGYELET.HU-tól a mobilomra és egyből a helyszínre siettem, így meg tudtam akadályozni, hogy nagyobb baj történjen. ”

„Amit a legjobban szeretek a TELEPFELÜGYELET.HU-ban az, hogy bárhol vagyunk én vagy a kollégáim, távolról is ellenőrizhető minden, ami a telepen történik és működik, így nyugodtak lehetünk és kényelmesen, bármilyen mobil eszközön keresztül figyelhetjük a telephelyünket. Ez nagy biztonságot nyújt nekünk.”

 

Az ügyfeleinktől érkezett megbízható visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy azokon a telephelyeken, ahol telepfelügyeleti rendszert használnak, sokkal költséghatékonyabb működés tud megvalósulni. A kis pénzráfordításból is elkezdhető és bevezethető rendszer segíti a telephelyeket a mindennapi működésben, az egyre nehezedő gazdasági kilátások ellenére is.

A rendszer segítségével megfigyelhető minden telephelyen használatos eszköz, gép és berendezés, (pl. takarmánykeverő gépek, trágyakezelésnél használt berendezések, tejtermelés során működő gépek, vízfogyasztást biztosító rendszerek, tojáskihordó szalag, stb.), amelyekről adatokat gyűjt és információkkal látja el a szakembereket, így minden eszköz és folyamat átláthatóvá válik és kiderül, hogy melyik gép működik feleslegesen és mely munkafolyamatokat lehetne jobban átszervezni ahhoz, hogy gyorsabb, egyszerűbb vagy éppen költséghatékonyabb legyen a termelés folyamata.

Mérhetővé tesz minden paramétert, ami a tartástérben érdekes, pl. hőmérséklet, páratartalom, fény és levegőminőség. Ha mindezek közül bármilyen eltérést észlel a rendszer, riasztást küld mobileszközre, így megelőzhetőek a káresemények.

Távolról leolvashatóvá válik és pontosan mérhető segítségével a víz- és gázfogyasztás és elérhető az elektromos fő- és almérők állása.

A visszajelzések alapján elmondható, hogy rendszerünk kényelmet és biztonságot nyújt minden használójának, segít a fenntartható gazdálkodás megteremtésében és igazán költséghatékony működést biztosít.

Legyen Ön is elégedett partnereink között! Várjuk jelentkezését!

Még több érdekesség

Szarvasmarhatelep szenzorálása a gyakorlatban, tejhozam növelési és üzembiztonsági céllal

18 000 csirke pusztult el egy telephelyen

A baromfitelepek hatékony működését segíti egy okos rendszer

A telepfelügyelet előnyei

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.